Zvěřinový speciál
19. 2. – 2. 3. 2025
Degustační prkýnko s našimi výrobky
Srnčí paštika s máslem a šalvějí, vepřové ve vlastní šťávě, selská vepřová paštika, husí rillettes, okurková čalamáda, cibulové čatní, hořčicový relish, listový salátek s naší HuHu zálivkou, čerstvý chléb a pečivo.
268 Kč pro 2–4 osoby | 445 Kč pro 4–6 osob
Srnčí paštika s máslem, šalvějí a tokajským vínem, se švestkovým chutney, opečeným ořechovým chlebem a mladými lístky salátu
Zvěřinová delikatesa ze srnčího masa s trochou vepřového. Paštika je ochucená paštikovým kořením se šalvějí a jalovcem, a hlavně kvalitním tokajským vínem. Celé pak doprovází švestkové chutney s červeným vínem a opečený ořechový chléb z pekárny Chleba & Sůl.
146 Kč
Silný zvěřinový vývar z masa a kostí, s pečeným sýrovým knedlíkem a bylinkami
Silný zvěřinový vývar z masa a kostí s kapkou červeného vína podáváme s pečeným sýrovým knedlíkem jehož recept pochází z alpské rakouské kuchyně. Jedná se o opečenou placku ze žemle, sýra, vajec a bylinek.
98 Kč
200 g Grilovaný dančí hřbet s bramborovým muffinem s parmezánem a kapustou, restovanými kaštany, dýní a žampiony s omáčkou pana nadlesního
Dančí hřbet ochutíme kořením a necháme marinovat. Grilujeme velmi opatrně a necháme ho dostatečně odpočinout. Maso pak servírujeme se zapečeným muffinem z brambor, kapusty a sýra Gran Moravia, orestovanými kaštany, dýní a žampiony na másle s trochou rozmarýnu. Omáčka pana nadlesního se připravuje z kořenové zeleniny, koření, brusinek, smetany a červeného vína.
486 Kč
200 g Na másle smažené jelení řízky v citronové strouhance s rozmarýnem a sušeným česnekem, s mačkanými opečenými bramborami s uzeným masem a pažitkou, listový salát
Zvěřina se dá i smažit. Řízky z jelení kýty obalíme ve strouhance s trochou citronové kůry, sušeným rozmarýnem a sušeným česnekem. Řízky smažíme na přepuštěném másle a podáváme s mačkanými opečenými bramborami s uzeným a pažitkou.
315 Kč
Pečené zaječí stehno s perníkovou omáčkou a opečenými bramborovými špalíčky
Zvěřinová klasika v podání stehen z polňáka, které se našpikuji slaninou, opečou s kořenovou zeleninou a trochou slaniny, podlijí červeným vínem a dusí doměkka. Výpek rozmixujeme a zahustíme perníkem. Stehna servírujeme s opečenými bramborovými špalíčky, vídeňskou cibulkou, brusinkami a klínkem citronu.
294 Kč
Pečené kostky z muflona na česneku, se smetanovým špenátem a kynutým bramborovým knedlíkem
Pečené kostky z mufloní plece s česnekem, jalovcem a novým kořením. K pečenému muflonímu pak podáváme smetanový špenát a kynutý bramborový knedlík.
217 Kč
200 g Kančí gulášek provoněný jalovcem a tymiánem, servírovaný v kotlíku s cibulkou a špekovým knedlíkem
Pomalu dušené kančí maso v základu z drcených rajčat, cibule, papriky a červeného vína. V guláši nesmí chybět jalovec, tymián a česnek.
266 Kč
Na co se u nás můžete těšit?
5.–16. 3. 2025 — Retro speciál
19.–30. 3. 2025 — Řízkový speciál
21. 3. 2025 — Ples pro gurmety a milovníky vína
2.–13. 4. 2025 — Ukrajinský speciál
15.–27. 4. 2025 — Tradiční velikonoční menu (Jarní speciál)
26. 4. 2025 — Háčka jedou na Kostelecký pivní festival
Těším se na vaši návštěvu! ❤️
Pavel Hubálek, šéf