❤️ Valentýnský speciál – speciální nabídka nejen pro všechny zamilované 😉
📧 Rezervace na e-mailu info@uhubalku.cz
Valentýnský předkrm pro dva servírovaný na prkénku
Telecí tataráček se šalotkou, pažitkou a žloutkem s variací salátů, olivami a opečenými bagetkami
Jemný skvělý tatarák z telecí svíčkové ochucený solí, pepřem, šalotkou, pažitkou a kapkou olivového oleje. Tataráček servírujeme na našem prkénku s řeckým salátem s fetou, caprese se cherry rajčátky a mini mozzarellou. Předkrm doplňují opečené bylinkové bagetky.
259 Kč (1, 3, 7, 10)
Hlavní chody
180 g Grilovaný filet lososa s restovanými zeleninovými nudličkami, teriyaki omáčkou a květákovou rýží
Čerstvý filet lososa opečeme na grilu a krátce marinujeme v teriyaki omáčce se sójovou omáčkou, limetkovou šťávou, zázvorem a chilli papričkami. Posypeme opraženými sezamovými semínky a podáváme s restovanými nudličkami karotky, řapíkatého celeru, červené cibule, mladé cibulky a cukety. Jako přílohu servírujeme květákovou rýži.
396 Kč (4, 7, 9, 11)
200 g Steak z pravé hovězí svíčkové s restovanými krevetami, krevetovou omáčkou, grilovaným little gem salátem a bramborovými rösti
Hodně zajímavá úprava hovězího steaku s restovanými krevetkami, smetanovou krevetovou omáčkou, krátce restovanými nudličkami salátu little gem se sušenou slaninou, šalotkou a česnekem. Ke steaku podáváme opečené bramborové rösti.
427 Kč (1, 2, 7, 10, 12)
Valentýnský dezert
Limetkovo–borůvkový sorbet s kokosovým krémem s bílou čokoládou a malinovým prachem
Lehký a svěží dezert s příjemně nakyslým sorbetem z limetky a borůvek na kokosovém smetanovém krému s bílou čokoládou a prachem z lyofilizovaných malin.
110 Kč (3, 7)
Vybírat můžete samozřejmě i z našeho stálého jídelního lístku – https://www.uhubalku.cz/restaurace/jidelni-listek/.
Těšíme se na Vaši návštěvu! ❤️