Svatomartinský bufet – 11. 11. 2024 od 16:00
Co vás čeká?
Studené a teplé předkrmy
Zelňáky se zakysanou smetanou, uzeným pstruhem a koprem
Tradiční škvarková pomazánka babičky Hubálkové
Husí jatýrka v sádle s hřebíčkem a růžovým pepřem
Variace výrobků, paštik a dalších dobrot z naší kuchyně
Vegáč – nebo také vegetariánský tatarák s opečenou bagetou a sýrem Gran Moravia
Smažené kousky sýru brie s brusinkovou pěnou
Smažené kančí řízečky v cibulovo – česnekové strouhance
Poctivá slanina s marinovanou kyselou cibulkou
Sýrová variace s domácími povidly a falešnými brusinkami
Farmářský mrkvový salát, bramborový lehký salát s koprem, zeleninový salát, dýňový salát s červenou řepou, řapíkatým celerem a vinným octem
Polévka
Husí kaldoun s kořenovou zeleninou a smaženými nudlemi
Silný husí vývar s mladým červeným vínem a tymiánovými krutonky
Svatomartinská tradiční jídla
Svatomartinská husička pečená na cibuli, jablíčkách a mladém víně – červené zelí s povidly, červeným vínem a perníkem, zadělávané bílé zelí se slaninou a jíškou z husího sádla, kysané zelí s jablky, dýňové zelí s medem, pečená kořenová zelenina s cibulí a slaninou, houskový knedlík, bramborový knedlík, lokše a chlupaté knedlíky s cibulkou a houbami.
Pečené kousky kuřecích stehýnek na hořčici a smetaně s mladým vínem a hráškem
Trhané hovězí ze žebra ovoněné kouřem s cibulovým zelím se šípkovým džemem a bramborovými plackami
Zadělávané husí žaludky s vařeným bramborem
Sladká tečka na závěr
Martinský rohlíček s makovou, povidlovou nebo tvarohovou náplní
Svatomartinské větrníčky s čokoládovou pěnou a jablečným rozvarem
Vstupenka zahrnuje
Neomezená konzumace z teplého a studeného bufetu
Neomezená konzumace mladých svatomartinských vín z vinného baru (více jak 20 vzorků)
Objednávky
Objednávky přijímáme na e-mailu info@uhubalku.cz
Ubytování
Nabízíme vám 25% slevu na ubytování po celý víkend (8.–12. 11. 2024)
Cena – 1190 Kč za osobu