Svatomartinský bufet – 11. 11. 2023 od 18:00.
Zbývají poslední volná místa — rezervujte si to svoje ještě dnes! 🗓️
Co vás čeká?
Studené a teplé předkrmy
Tradiční škvarková pomazánka babičky Hubálkové
Husí jatýrka v sádle s hřebíčkem a růžovým pepřem
Variace výrobků, paštik a dalších dobrot z naší kuchyně
Vegáč – nebo také vegetariánský tatarák s opečenou bagetou
a sýrem Gran Moravia
Smažené kousky sýru brie s brusinkovou pěnou
Variace huspenin s octem a marinovanou červenou cibulí
Sýrová variace s domácími povidly a falešnými brusinkami
Rybí salát s kořenovou zeleninou, cibulí, podmáslím a bylinkami
Dýňový salát s jablečným octem, bramborový lehký salát s koprem, zeleninový salát
Svatomartinská tradiční jídla
Svatomartinská husička pečená na cibuli, jablíčkách a mladém víně — červené zelí s povidly, červeným vínem a perníkem, zadělávané bílé zelí se slaninou a jíškou z husího sádla, kysané zelí na burčáku, dýňové zelí s medem, pečená kořenová zelenina s cibulí a slaninou, houskový knedlík, bramborový knedlík, lokše a chlupaté knedlíky s cibulkou a houbami.
Rašovické kuře na mladém červeném s řapíkatým celerem, karotkou a nakládanými cibulkami, špecle
Trhané hovězí ze žebra s cibulovým zelím se šípkovým džemem, bramborové placky
Zadělávané husí žaludky s vařeným bramborem
Sladká tečka na závěr
Martinský rohlíček s makovou, povidlovou nebo tvarohovou náplní
Vanilkový dezert Krémeš
Hroznové víno
Vstupenka zahrnuje
Neomezená konzumace z teplého a studeného bufetu
Neomezená konzumace mladých svatomartinských vín z vinného baru (více jak 20 vzorků)
Objednávky
Objednávky přijímáme na e-mailu info@uhubalku.cz
Ubytování
Nabízíme vám 20% slevu na ubytování po celý víkend (10.–12. 11. 2023)
Cena – 1430 Kč za osobu