Jarní speciál — od 18. 4. 2025

Jarní speciál

od 18. 4. 2025

Jarní ochutnávkové prkénko

Králičí paštika, domácí lančmít, špekáčkový salát, domácí klobáska, domácí slanina, zelená hořčice, karotkový salát s česnekem, salát z čerstvých jarních lístků chléb a pečivo.

269 Kč pro 2–4 osoby | 403 Kč pro 4–6 osob

Králičí paštika se zelenou hořčicí s medvědím česnekem, brusinkami a salátkem z jarních klíčků

Králičí paštiku vyráběla babička z Borovnice. Našel jsem její recept a připravil ho také pro Vás. Pokud Vás paštika nadchne, je možné si ji u nás zakoupit i s sebou domů.

135 Kč

Jarní podorlická kyselka se zastřeným vajíčkem, pestem z medvědího česneku a jarními klíčky

Krémová polévka z vařených jehněčích, králičích ořezů a kostí, zahuštěná máslovou jíškou a ochucená na kyselo octem a cukrem. Žloutek ji udělá krásně krémovou, pesto dodá lehký česnekový říz a jarní klíčky svěžest.

95 Kč

300 g s k. Pečené jehněčí kolínko na bylinkách a česneku, lehce ovoněné kouřem se smetanovým špenátem a jarní nádivkou

Pomalu pečené marinované jehněčí kolínko v láku s bylinkami a česnekem. Po upečení lehce ovoníme kouřem v našem Green Eggu. Kolínko podáváme s tradičním špenátovým pyré se smetanou a jarní žemlovou nádivkou s medvědím česnekem.

456 Kč

200 g Pečená křepelka plněná jarní nádivkou s restovanou karotkou na tymiánovém másle, bramborová kaše

Pravá jarní lahůdka. Velmi jemné maso křepelek se právě hodí ve spojení s nádivkami. Ta naše je žemlová s bylinkami, spoustou jarního zeleného a špetkou muškátového oříšku.

394 Kč

150 g Smažené kůzlečí řízečky marinované v podmáslí s pečenou bramborou plněnou ředkvičkovo-jogurtovým dipem, listový salát

Kůzlečí maso dříve nechybělo na žádném svátečním stole. Však také koza byla u každého většího stavení. Řízečky se marinovaly v podmáslí, aby byly křehké a smažené jsou v přepuštěném másle. Jako přílohu podáváme pečenou bramboru ve slupce s dipem z jogurtu s ředkvičkami, microgreens a křenem wasabi.

310 Kč

200 g Smažená vepřová kotletka plněná jarním bylinkovým máslem servírovaná s tradičním bramborovým salátem

Vepřová smažená klasika, které máslo dodá nádhernou šťavnatost a tradiční bramborový salát s trochou jarních čerstvých klíčků. Řízek můžeme také podávat jako krajovou specialitu „Pavlišov“ s kysaným zelím, houskovým knedlíkem a osmaženou cibulkou.

267 Kč

Plněné bramborové knedlíky masovou nádivkou z pečeného králičího a uzeného masa s kysaným zelím a osmaženou cibulkou se škvarky

Plněné bramborové knedlíky jsou velmi oblíbeným jídlem. Miloval je také sám rakouský císař pán. Jemné bramborové těsto plné výborné chuti pečeného králičího s kousky uzeného masa a k tomu všemu kysané zelí. Aby nám jídlo dobře klouzalo, tak ho lehce omastíme sádlem s osmaženou cibulkou a domácími škvarky.

259 Kč

Na co se u nás můžete těšit?

26. 4. 2025 — Háčka jedou na Kostelecký pivní festival

16. 5. 2025 — Špárgl párty (bohatá nabídka chřestových specialit formou bufetu)


Těším se na vaši návštěvu! ❤️

Pavel Hubálek, šéfkuchař

Další akce

×