Print  Close Window
Sezónní jídelní lístek
Sezóna u Hubálků
    Srnčí paštika s rybízovou omáčkou a květinkou z listových salátků (1,3,7,10) ...  118,00 Kč
  Paštika z produkce Hostince U Hubálků z dlouho taženého srnčího masa s jatýrky, zjemněná máslem a ovoněná bylinkami. Paštiku podáváme s omáčkou z červeného rybízu a kytičkou z čerstvých listových salátků s kapkou naší zálivky a čerstvým pečivem.    
  100g  Smažené hovězí dršťky „Lhotecké kalamáry“ na másle s pažitkovou majonézou a listovým salátkem (1,3,7,10) ...  89,00 Kč
  Když jsme otevírali hostinec, tak smažené dršťky byly na našem jídelníčku. Trochu se tedy vracíme do minulosti, ale tentokrát v ještě lepší kombinaci s lehkou pažitkovou majonézou a listovým salátkem s naší zálivkou.    
Polévka:
    Silný kuřecí vývar s fritátovými nudlemi, kuřecím masem a vařenou zeleninou (1,3,7,9) ...  53,00 Kč
  Silný vývar z kuřecích skeletů tažený několik hodin s fritátovými nudlemi, smaženými ze slaných palačinek s petrželkou, vařeným kuřecím masem a vařenou zeleninou.    
Jídla s vůní podzimu:
  200g  Grilovaný špalek z hovězí svíčkové se slaninovými chipsy, zastřeným vajíčkem, listovým salátem a česnekovou bagetkou (1,3,7,10) ...  398,00 Kč
  Varianta pořádného kousku masa s trochou pepřové omáčky. Grilovanou svíčkovou pak servírujeme se slaninovými chipsy, zastřeným vajíčkem, česnekovou bagetkou a míchaným listovým salátem s naší zálivkou.    
  250g  Grilovaná flákota z vepřové krkovičky s glazovanou cibulí s kousky uzeného masa, houbovou omáčkou a pečeným bramborem (1,3,7) ...  294,00 Kč
  Grilovaná vepřová krkovička s glazovanou cibulí s kousky uzeného masa se smetanovou houbovou omáčkou a pečeným bramborem ve slupce.    
  200g  Hovězí líčka po vídeňsku s restovanými žampiony a bramborovou kaší (1,3,7) ...  251,00 Kč
  Toto jídlo neochutnáte všude. Hovězí líčka uvaříme s divokým kořením, cibulí a bílým vínem. Z vývaru pak připravíme smetanovou omáčkou s příjemně citrónovou chutí. Podáváme s bramborovou kaší.    
  150g  Smažený telecí řízek na přepuštěném másle s novým bramborem a listovým salátkem (1,3,7,10) ...  259,00 Kč
  Jan Radecký z Radče, poradil císaři Františku Josefovi I. recept na kotletu obalenou ve strouhance a parmazánu. No, a protože dvorní kuchař neměl parmazán, nahradil ho moukou a vejcem a vznikl tak tento legendární pokrm. Řízek servírujeme s novým bramborem a malým listovým salátkem.    
    Bramborové knedlíky plněné králičím konfitem s česnekem a bylinkami na kedlubnovém zelí s vídeňskou cibulkou (1,3) ...  189,00 Kč
  Tradiční české jídlo jsme trochu upravili. Do bramborového těsta plníme králičí maso, které jsme dlouho táhli v sádle ochuceným česnekem a bylinkami. K bramborovým knedlíkům podáváme výborné zelí z kedluben s bílým vínem a jíškou z husího sádla.    
    Míchaný listový salát s grilovaným kozím sýrem, praženými dýňovými semínky, brusinkami a opečeným toastem (1,7,10) ...  179,00 Kč
  Míchaný listový salát s grilovaným kozím sýrem. Salát doplňují pražená dýňová semínka, brusinky a opečený toast.    
Něco sladkého k dobré kávě:
    Palačinka s meruňkovou marmeládou, vanilkovou zmrzlinou a čerstvou šlehačkou (1,3,7) ...  89,00 Kč
  Jeden z nejoblíbenějších dezertů. Palačinka je podávaná s meruňkovou marmeládou naší výroby, vanilkovou zmrzlinou, čerstvými meruňkami a čerstvou šlehačkou.    
    Švestkový sen v podobě makové zmrzliny se švestkovým rozvarem a šlehačkou (3,7) ...  85,00 Kč
  Domácí maková zmrzlina se švestkovým rozvarem a čerstvou šlehačkou.